Jari Leppänen ja Juha Haapaluoma toivovat virkistysalueen muuttuvan pitkälle nimensä mukaiseksi tulevana kesänä. Pulkkamäki, jonka harjalle raput vievät, oli jo käyttökunnossa viime talvena. Kesällä alueelle rakennetaan leikkikenttä ja siirretään kylätoimikunnan grillikatos.

Virkistysalue yhdistää ratikyläläisiä

24.04. 07:51

0 💬

Kylähenki on säilynyt Ratikylässä, vaikka kylä on kasvanut voimakkaasti Mäntymäen asuntoalueista johtuen. Toki vuosien aikana innokkuudessa on ollut vaihtelua, mutta kipinä ei ole koskaan kokonaan kuollut.

Veijo Hurmalaisen tarina jatkuu

16.04. 13:05

0 💬

Laihian nuorisoliitto toteutti viime vuonna näytelmän Akkaralli. Nyt akkaralli pyörii taas, kun nuorisoliiton näyttämöllä Jakkulassa esitetään maalaiskomedian jatko-osa Vaimokulta ja armas anoppi.

Malttia avotulen sytyttämiseen

16.04. 12:59

0 💬

Viikolla 15 syttyi useita maastopaloja eri puolilla Pohjanmaata, joista yksi Laihialla. Tämä tapahtui keskiviikkona iltapäivällä Ratikylän Riekonkujalla. Siellä paloi noin puoli hehtaaria kuivaa kangasmetsää. Palon syttymissyy ei ole selvinnyt. Palomies Jari Aro Pohjanmaan pelastuslaitoksen Laihian paloasemalta toteaa, että paljosta ei ollut kiinni, ettei palo olisi levinnyt taloihin.

Laihialaiset nuoret kansanedustajien kengissä

10.04. 08:24

0 💬

Yhdeksättä kertaa järjestetty Nuorten parlamentti kokoontui jälleen maaliskuun 28. päivänä eduskuntatalolla. Mukaan tapahtumaan pääsivät Laihian keskuskoululta edustajaoppilaat Vilma Marttila ja Kimmo Niinimäki sekä toimittajaoppilas Katri Ollila. Lisäksi nuorten kanssa matkaan lähti yhteiskuntaopin ja historian lehtori Mika Varala.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria