Juhani Mäkisen merrasta löytyi useita rapuja. Pentti Hakola seuraa tyhjennystä vieressä.

Ravustuskausi alkoi maanantaina

24.07. 07:42

0 💬

Kun maanantaina puoliltapäivin sai laskea rapumerrat vesistöihin, innokkaat ravustajat olivat heti asialla. Juhani Mäkisellä oli myös pyydykset vedessä, ja kyllä niistä saksiniekkoja löytyi seuraavana aamuna.

Uimakouluun tuli satamäärin lapsia

21.07. 08:08

0 💬

Viimeinen uimakoulujakso Laihialla alkoi puolivälissä heinäkuuta. Opetukseen on osallistunut kaikkiaan lähes 400 lasta. Nuorimmat mukaan päässeet ovat syntyneet vuonna 2010. Ensimmäinen uimakoulu alkoi heti koulujen päätyttyä kesäkuussa. Yksi uimakoulujakso on aina kahden viikon pituinen ja kerrallaan opetus kestää puolitoista tuntia. Päivässä on aina monta opetusryhmää.

Tikusta asiaa liikkumiseen

17.07. 08:07

0 💬

– Kun vanhempi ihminen kompuroi, silloin pitäisi hälytyskellojen soida, kärjistää Laihian terveysaseman fysioterapeutti Susanne Innanen. – Tällöin tulisi liikkua tavallista enemmän.

Kotitalouden opit ovat menneet hyvin perille

16.06. 07:54

0 💬

Opetushallitus toteutti ensimmäistä kertaa kotitalouden oppimistulosten arvioinnin perusopetuksen 9. vuosiluokille, ja Laihia oli yksi kohteeksi valituista kouluista. Arvioinnin tavoitteena oli saada luotettava yleiskuva opetussuunnitelman perusteissa mainittujen tavoitteiden toteutumisesta ja osaamisen tasosta perusopetuksen päättövaiheessa.

Tässäkö on uusi tangokuningatar?

12.06. 07:41

0 💬

Luokanopettaja Mariam Sandhu pääsi viime viikon torstaina Turussa järjestetyssä Tangolaulukilpailun 2014 semifinaalissa kahdeksan parhaan naislaulajan joukkoon. Kisa jatkuu tällä viikolla finaalin karsinnalla Tampereella, jonka päätteeksi jäljelle jää kuusi nais- ja kuusi mieslaulajaa Seinäjoella pidettävään finaaliin. Finaalin karsinta nähdään sunnuntaina televisiossa.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria