Anu Ramsila, Taru Huita ja Pasi Välimäki tarkistelivat viime hetken tilannetta Power Cupin osalta. Kaikki näyttää hyvältä tähän mennessä. Talkoolaisia on saatu mukaan mahtava joukko ja joukkumäärältään Laihia on tapahtuman suurin osallistuja.

Laihialaiset rakentavat pelipaikat Vaasassa pidettävään Power Cup -tapahtumaan

28.05. 07:38

0 💬

Vaasassa 4.–7. kesäkuuta järjestettävä Power Cup -lentopallotapahtuma nojaa vahvasti laihialaisiin talkoolaisiin. He rakentavat pelikentät sekä kisa-alueelle tarvittavat huolto- ja palvelupisteet, kuten ensiapupaikka ja kioskit. Kisa-alueena toimii Vaasan monitoimiviheriö ja ruokailupaikkana viereinen Ammattiopisto.

Sanna Hopiavuori kannattaa ekologisuutta ja kierrätystä

25.05. 07:39

0 💬

Jokiperän kylän vanha kauppa on saanut uudet asukkaat muutama vuosi sitten. Nyt tiloissa toimii Sanna Hopiavuoren Ateljee Phenomenon, jossa tehtävät tuotteet kuuluvat hänen omaan vaatemerkkiinsä With love Sanna Hopiavuori. Tuotesortimentti sisältää pääasiassa mekkoja, laukkuja ja koruja.

Pienten koululaisten aamu- ja iltapäivähoito saa kiitosta

13.05. 08:39

0 💬

Lapsen hoidon tarve ei lopu siihen kun hän menee kouluun. Koska koulupäivät ja vanhempien työpäivät eivät ole samanpituisia, tarvitaan pienimmille koululaisille paikkoja, missä he voivat viettää aikaa. Aamu- ja iltapäivähoito on tarkoitettu 1. ja 2. luokkien oppilaille ja sitä on tarjolla Laihian joka alakoululla Kylänpäätä lukuun ottamatta.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria