Illanvietossa ollut joukko kokoontui esiintyjineen yhteiskuvaan. Kutsuvierasjoukko koostui laihialaisista ja vaasalaisista henkilöistä.

Intian suurlähettiläs pistäytyi Laihialla

25.07. 07:02

0 💬

Viime torstai-iltana kaarsi CD-kilvin varustettu auto Miettylään entiselle Manun luontotilalle. Kyydissä oli Intian Suomen-suurlähettiläs Ashok Kumar Sharma puolisoineen. Kyseessä oli suurlähettilään Vaasan vierailuun liitetty oheisohjelma "Suomalainen ilta", johon sisältyi kuitenkin ripaus intialaisuutta. Illassa oli mukana harvalukuinen kutsuvierasjoukko sekä ohjelmansuorittajia.

Joogaa, kahvia ja haitarinsoittoa

21.07. 07:56

0 💬

Kuurosateet eivät olleet esteenä useille kymmenille ihmisille, jotka tulivat iltakahville Laihian kotiseutumuseon kahvilaan viime viikon keskiviikkona. Kolmituntisen aukiolon aikana kuultiin myös pelimanni- ja tanssimusiikkia paikallisten harrastajien esittämänä, mitä on sisältynyt joka kerta illan ohjelmaan. Tällä kertaa oli mahdollisuus osallistua myös joogaan, jonka alkuperäinen idea oli pitää se nurmikolla. Sateen vuoksi ja siitä huolimatta se haluttiin toteuttaa typistetysti, ja niin paikaksi kelpuutettiin ulkorakennus, jossa oli riittävästi lattiapinta-alaa vapaana.

Torikojut tuovat elämää raitille

18.07. 07:48

0 💬

Laihialaiset voivat ostaa torikojusta päivittäin muun muassa tuoreita uusia perunoita ja vihanneksia. Laihianpoikien ylläpitämä torimyynti toimii täällä nyt toista kesää.

Eduskunnan puhemies piipahti Laihialla

14.07. 07:17

0 💬

Eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps) käväisi Laihian kunnan vieraana läpikulkumatkallaan synnyinseudulle Nivalaan. Lomareissullaan Lohelalla oli puhetilaisuudet Vaasassa ja Seinäjoella, samalla kerralla hän ehti lounastamaan kunnan johdon kanssa.

Markkinakauppaa käytiin sateenvarjojen alta

22.06. 11:02

0 💬

LAIHIA Sateinen sää piteli Laihian markkinoita otteessaan sekä perjantaina että lauantaina. Perjantai-iltapäivän taivas antoi markkinaväelle sentään edes muutaman tunnin kulkea kuivin sukin. Leila Snellman oli saapunut Vaasasta lastenlastensa My ja Jenny Snellmanin sekä Fanny Forsmanin kanssa Laihialle viettämään kesäpäivää ja tapaamaan Leilan 97-vuotiasta äitiä.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria