Teemu Kujala palkittiin hengenpelastusmitalilla.

Teemu Kujala sai hengenpelastusmitalin

20.10. 07:11

0 💬

Laihialainen Teemu Kujala otti vastaan tasavallan presidentti Sauli Niinistön myöntämän hengenpelastusmitalin Vaasan aluehallintovirastossa. Kujala palkittiin rohkeasta toiminnasta neljän hengen koskimelontaretkellä, jolloin yksi melontaseurueen jäsenistä ajautui kajakillaan patorakennelman sisään.

Ota hirvivaara-merkki todesta

20.10. 07:05

0 💬

Syksyllä on hirvi- ja peurakolarin mahdollisuus suurimmillaan. Eläimet liikkuvat paljon johtuen kiima-ajasta ja hirvenmetsästyksestä.

Lapset opettelevat uinnin tekniikkaa

13.10. 06:55

0 💬

Sunnuntai-iltapäiväisin on Laihian uimahallissa kova tohina päällä. Silloin pidetään lasten vesitreenejä, jossa edetään jo normaalia uimakouluopetusta pidemmälle.

Maatalouden rakennemuutos on vähentänyt rajusti myös lypsykarjatilojen määrää

10.10. 07:08

0 💬

Rudolla kohtaa yhä harvinaisemmaksi käyneen näyn, laiduntavat lehmät. Lehmien lisäksi omat laitumensa ovat sonneilla ja vasikoilla. Praskintien varrella asuva tilan isäntäväki Juha Pöyry ja Minna Kallio myöntävät, että kyllä ne herättävät ohikulkijoiden huomion. Varsinkin lapsiperheet pysähtyvät mielellään katselemaan lehmiä tai vasikoita.

Terveysasemalle on ajettava Ampujantien kautta

06.10. 07:23

0 💬

Maanantaina aloitettu Vallinmäen tien perusparannus pitää välin Vallintie–Siskontie suljettuna noin marraskuun puoliväliin saakka. Kapea tie kaivetaan kerralla ylös koko leveydeltään. Kevyen liikenteen väylä on käytettävissä jalankulkijoille ja pyöräilijöille.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria