Salla ja Suvi Hännisen koulumatka on lyhyt, sillä Hulmin koulu on muutaman sadan metrin päässä heidän kodistaan. Salla jää sinne myös iltapäiväkerhoon.

Äidille vilkutukset kotiportilla

11.08. 08:16

0 💬

Laihian Hulmilla asuva Salla Hänninen on yksi Suomen 60 000 uudesta ekaluokkalaisesta. Hänellä on Hulmin koululla 9 muuta luokkatoveria.

Helle korvensi suunnistajia

31.07. 07:50

0 💬

Tanner tömisi Murhaaston maastossa, kun yhteensä 267 kilpailijaa etsi rasteja Etelä-Pohjanmaan alueen oravapolku- ja kansallisessa keskimatkan suunnistuskilpailuissa. Kilpailun johtaja Jukka Nyystilä oli tyytyväinen lauantaisten kisojen onnistumiseen ja osallistujamäärään.

Ravustuskausi alkoi maanantaina

24.07. 07:42

0 💬

Kun maanantaina puoliltapäivin sai laskea rapumerrat vesistöihin, innokkaat ravustajat olivat heti asialla. Juhani Mäkisellä oli myös pyydykset vedessä, ja kyllä niistä saksiniekkoja löytyi seuraavana aamuna.

Uimakouluun tuli satamäärin lapsia

21.07. 08:08

0 💬

Viimeinen uimakoulujakso Laihialla alkoi puolivälissä heinäkuuta. Opetukseen on osallistunut kaikkiaan lähes 400 lasta. Nuorimmat mukaan päässeet ovat syntyneet vuonna 2010. Ensimmäinen uimakoulu alkoi heti koulujen päätyttyä kesäkuussa. Yksi uimakoulujakso on aina kahden viikon pituinen ja kerrallaan opetus kestää puolitoista tuntia. Päivässä on aina monta opetusryhmää.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria