Juhlassa ansiomerkein palkitut Jussi-Pekka Karjala, Riitta Mäkelä, Lars Keijo Koski, Leila Ujainen, Reijo Lidman, Tuula Kankaanpää, Hannu Uitto, Mika Myllymäki sekä Antti Holappa.

Laihian Yrittäjät juhlivat 80 vuottaan

19.01. 09:45

0 💬

Kun Laihian Yrittäjät ry:n toiminta aloitettiin 80 vuotta sitten, oli paikkakunnalla yrityksiä monelta alalta mm. kirjakauppa, apteekki, osto- ja myyntiliike, sahoja, huonekalutehtaita, pajoja, sementtivalimo, mallastehtaita, kahviloita ja matkustajakoti.

Pulkkamäen riemua

12.01. 07:00

0 💬

Lauantain kaunis päivä ja viikolla satanut lumi sai monet lapsiperheet suuntaamaan kulkunsa pulkkamäkeen.

Hannu Happonen palasi virkapaikalleen

29.12. 07:27

0 💬

Laihian johtavien viranhaltijoiden määrä vahvistui yhdellä henkilöllä, kun noin 3,5 vuotta virka- ja opintovapaalla ollut perusturvajohtaja Hannu Happonen palasi joulukuun alussa takaisin. Hänen sijaisekseen valitun Helena Lahtisen virkanimike on muutettu noin kaksi vuotta sitten terveys- ja hyvinvointijohtajaksi, joten hän jatkaa edelleen kunnassa. Nykyinen tehtäväjako toimii siten, että Happonen vastaa käytännön perusturva-asioista ja Lahtinen siirtyy hallinnon puolelle.

Ahkerat kokoustajat

22.12. 07:21

0 💬

Ahkerimpiin Laihian kunnan luottamushenkilöihin läsnäololistojen mukaan kuuluvat valtuutetut Risto Saharinen (sdp) ja Jyrki Pihlajamaa (ps). Valtuuston lisäksi he kuuluvat kunnanhallitukseen tai tarkalleen ottaen Pihlajamaa on Piispasen henkilökohtainen varajäsen. Saharinen on myös perusturvalautakunnassa ja Pihlajamaa rakennus- ja ympäristölautakunnassa.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria