Saija Lybeck ja Alisa Mansikka-aho jatkavat kesän jälkeen opiskeluaan Laihian lukion kakkosella.

Laihialaistytöt saivat SM-pronssia juniorien beach wolley -turnauksessa

20.07. 08:43

0 💬

Laihialaiset Alisa Mansikka-aho ja Saija Lybeck pelasivat itsensä pronssisijalle Tampereella 11. heinäkuuta järjestetyssä beach volleyn eli rantalentopallon juniorien SM-kilpailussa. Tytöt osallistuivat sarjaan U20, vaikka he ovat 17-vuotiaita.

Sosiaalisen median käyttö on arkipäivää

13.07. 12:04

0 💬

Sosiaalisen median käyttö yhteydenpitovälineenä ystäviin ja tuttaviin on syrjäyttämässä perinteiset muodot. Some-palvelut ja niiden käyttö ovat laajentuneet samassa tahdissa älypuhelinten yleistymisen kanssa. Suosituimpiin palveluihin kuuluvat Facebook, Instagram ja WhatsApp, ainakin alla olevien gallup-vastaajien mukaan.

Käyttövesiputket uusiksi Perälän koululla

09.07. 08:04

0 💬

Perälän koulun sisätilat ovat aikamoisessa myllerryksessä, sillä rakennukseen on uusittu käyttövesiputket ja tehty lattiaremonttia useampaan paikkaan. Remontti valmistunee lopullisesti tämän kuun loppuun mennessä.

Rapeat vohvelit ja kahvi maistuivat hyvältä

06.07. 07:10

0 💬

Yksi kesän merkki Jokikylässä on kylän maa- ja kotitalousseuran naisten järjestämä vohvelikahvila kesäkuussa. Keskiviikkoiltaisin kaksi tuntia auki ollut kahvila toimi kylän Yhteistalolla.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria