Anders Fredriksson kiinnittää ikkunanpokaa paikoilleen terveysasemalla.

Terveysasema saa uudet ikkunat

24.05. 06:00

0 💬

Laihian terveysasemalla uusitaan parhaillaan ikkunoita.

Nuoria kannustetaan ideoimaan toimintaa omalle asuinseudulleen

22.05. 06:00

0 💬

Yhyres-kehittämisyhdistyksessä toimii nuorisojaosto, jossa on jäseniä Isostakyröstä, Laihialta ja Vähästäkyröstä. Jäsenten ikähaarukka on 15–23 vuotta. Jaoston tehtävä on innostaa alueen nuoria kehittelemään varsinkin uutta toimintaa. He ovat valmiit jatkojalostamaan syntyneitä ideoita. Jaosto myös tiedottaa nuorille esimerkiksi rahoitusmahdollisuuksista, kuten Nuoriso-Leader, josta nuorisoryhmät voivat anoa tukea erilaisille hankkeille.

Etsivä nuorisotyö tukee nuorten oman elämän hallintaa

18.05. 15:00

0 💬

Isonkyrön ja Laihian kunnat ovat toteuttaneet yhdessä etsivää nuorisotyötä jo viitisen vuotta. Kummassakin kunnassa on oma työntekijä, mutta he ovat kiinteässä yhteydessä toisiinsa. Laihialla pestiä hoitaa Eeva Luoma ja Isossakyrössä Katja Mäki.

Matinkaupat on vahva sinnittelijä

18.05. 06:00

0 💬

Samassa suvussa pysynyttä kauppaa luotsaa nykyisin neljättä sukupolvea edustava Juha Taittonen. Hän on ollut mukana kaupanteossa jo 16-vuotiaasta lähtien vanhempiensa Sinikka ja Matti Taittosen kanssa.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria