Laihian asutus on keskittynyt taajamiin, sillä taajama-aste on yli 80 prosenttia.

Laihian väkiluku jatkaa kasvuaan

15.01. 08:08

0 💬

Väestön ennakkotilaston mukaan Laihian väkiluku oli viime vuoden marraskuussa 8 059 asukasta. Tieto perustuu maistraattien ylläpitämään Väestörekisterikeskuksen väestötietojärjestelmään. Ennakkotilasto tuotetaan kuukausittain. Lopulliset väestönmuutostilastot julkaistaan aina seuraavan vuoden huhti-toukokuussa eli vuosi 2014 valmistuu silloin.

”Lapselle olisi suotava jouluilo”

22.12. 08:04

0 💬

Lapselle joulu on jännittävä ja odotettu juhla. On kuitenkin perheitä, joissa lasten päällimmäinen tunne on jännittyneisyys ja ahdistus. Tässä yksi tarina vuosikymmenten takaa. Kertoja esiintyy Kaarinana, mikä ei ole kuitenkaan hänen oma nimensä.

Kylänpään koululaisten vaarallinen tien ylitys

18.12. 07:28

0 💬

Kylänpään koulun vanhempainyhdistys on ryhtynyt tositoimiin alikulun saamiseksi valtatie 3:lle Keskikylän suunnasta saapuvia oppilaita varten. Nämä tulevat koululle valtatien ja joen toiselta puolen kevyelle liikenteelle rakennettua kulkureittiä pitkin. Vanhemmat ovat huolissaan koululaisten turvallisuuden puolesta heidän joutuessa ylittämään vilkasliikenteisen tien. Lisäksi kulkuväylässä on juuri ennen 3-tiehen liittymistä nousu, joka haittaa näkyvyyttä varsinkin pienten koululaisten näkövinkkelistä.

Vaikuttava itsenäisyysjuhla kirkossa

11.12. 08:07

0 💬

Sataa toimintavuottaan juhliva Perälän koulu otti pääjärjestelyvastuun tämän vuoden itsenäisyysjuhlasta. Juhlan pitopaikaksi valikoitui kirkko jo siitäkin syystä, että kaikki 150 lasta, esikoululaiset mukaan lukien, mahtuisivat yhtä aikaa esiintymään.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria