Valtatie 3 ylittäminen on vielä tavallista haasteellisempaa aamuisin, jolloin on pimeää. Vanhemmat saattelevatkin lapsensa tien yli jos se vain on mahdollista. Tien ylitystä odottamassa Aili ja äitinsä Teija Räty, Jonna Hiipakka sekä Marjo Heikkinen lastensa Elviira ja Irina Myllymäen kanssa.

Kylänpään koululaisten vaarallinen tien ylitys

18.12. 07:28

0 💬

Kylänpään koulun vanhempainyhdistys on ryhtynyt tositoimiin alikulun saamiseksi valtatie 3:lle Keskikylän suunnasta saapuvia oppilaita varten. Nämä tulevat koululle valtatien ja joen toiselta puolen kevyelle liikenteelle rakennettua kulkureittiä pitkin. Vanhemmat ovat huolissaan koululaisten turvallisuuden puolesta heidän joutuessa ylittämään vilkasliikenteisen tien. Lisäksi kulkuväylässä on juuri ennen 3-tiehen liittymistä nousu, joka haittaa näkyvyyttä varsinkin pienten koululaisten näkövinkkelistä.

Vaikuttava itsenäisyysjuhla kirkossa

11.12. 08:07

0 💬

Sataa toimintavuottaan juhliva Perälän koulu otti pääjärjestelyvastuun tämän vuoden itsenäisyysjuhlasta. Juhlan pitopaikaksi valikoitui kirkko jo siitäkin syystä, että kaikki 150 lasta, esikoululaiset mukaan lukien, mahtuisivat yhtä aikaa esiintymään.

Juhlasali kuntoon joulujuhlia varten

08.12. 08:09

0 💬

Joukko Laihian Kirkonkylän koulun 6. luokan oppilaita valmistelee tohinalla liikuntasalia kuntoon joulujuhlia varten. Tila pitää olla ajoissa valmiina, että siellä voidaan harjoitella juhlien ohjelmia. Työhön kuuluu muun muassa tuolien paikoilleen kantaminen, sivu- ja taustaverhojen ripustaminen sekä äänentoistokalusteiden pystyttäminen.

"Tuntemattomasta syystä"

04.12. 07:56

0 💬

Muutamassa sekunnissa laihialainen kuljetusyrittäjä Reijo Pispa joutui ulkopuolisen tahallaan aiheuttamaan tilanteeseen, jossa hänen henkensä oli hiuskarvan varassa ja jonka seurauksena työ meni kokonaan. Tapaus sattui joulukuun lopussa vuonna 2007, mutta toistumat ovat valitettavan ajankohtaisia. Kyse on siis itsemurhan tekijöistä, jotka ajavat harkitusti rekan eteen.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria