Salla Koskela, Maija Kestikevari, Arttu Rintaluoma ja Tuomas Rajala olivat sitä mieltä, että aikuiset saavat asettaa lapsille sääntöjä.

Vanhempien kanssa peuhaaminen on mukavaa

20.11. 07:38

0 💬

Isonkylän esikoululaiset Maija Kestikevari, Salla Koskela, Tuomas Rajala ja Arttu Rintaluoma pohtivat lapsena olemista. Kysymykseen, miksi on kivaa olla lapsi, Tuomas vastasi pienen tuumaustauon jälkeen.

Vaasan sairaanhoitopiirissä kirjataan potilastiedot yhteiseen arkistoon

17.11. 08:03

0 💬

Valtakunnallinen Potilastietojen arkisto on on sähköinen palvelu, jonne terveydenhuollon yksiköt tallettavat potilastietoja omista tietojärjestelmistään. Järjestelmää perustellaan tiedonkulun paranemisena, koska potilastiedot ovat yhdessä paikassa. Näin voidaan välttää päällekkäisiä tutkimuksia ja hoitoja.

Kotihoitoon ja palveluasumiseen kriteerit

10.11. 07:54

0 💬

Laihian perusturvalautakunta on hyväksynyt kotihoidon, tuetun palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen kriteerit. Tavoitteena on avun, hoidon tai hoivan tarpeessa olevan henkilön ohjaaminen hänen toimintakykyään ja tarvettaan vastaavaan paikkaan tai sopivan avun piiriin.

Läheiset perhesuhteet helpottavat ikäihmisen kotona asumista

06.11. 08:35

0 💬

Jatkuva uuden oppimisen halu on saanut Pirjo Peltomäen yhä uudestaan opintojen pariin. Viimeisin opiskeluputki johti väitöskirjan tekoon. Väitös käsitteli kotona asuvan ikäihmisen perheen hyvää vointia ja se tarkastettiin 24. lokakuuta Tampereen yliopistossa.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria