Aicha Manai toivoo nuorille lisää oma-aloitteisuutta ja rohkeutta kysyä asioista, mitkä ovat heille epäselviä. Toisaalta hän myös tietää, että nuoret kaipaavat enemmän opetusta ja tietoa työelämästä.

Laihian abit saivat rekkakuormallisen työelämätietoa

27.11. 07:29

0 💬

Taloudellisen tiedotustoimiston rekka parkkeerasi Laihian lukion pihamaalle koko maata käsittävällä kiertueellaan. Kiertue on nimeltään Kun koulu loppuu.

Vanhempien kanssa peuhaaminen on mukavaa

20.11. 07:38

0 💬

Isonkylän esikoululaiset Maija Kestikevari, Salla Koskela, Tuomas Rajala ja Arttu Rintaluoma pohtivat lapsena olemista. Kysymykseen, miksi on kivaa olla lapsi, Tuomas vastasi pienen tuumaustauon jälkeen.

Vaasan sairaanhoitopiirissä kirjataan potilastiedot yhteiseen arkistoon

17.11. 08:03

0 💬

Valtakunnallinen Potilastietojen arkisto on on sähköinen palvelu, jonne terveydenhuollon yksiköt tallettavat potilastietoja omista tietojärjestelmistään. Järjestelmää perustellaan tiedonkulun paranemisena, koska potilastiedot ovat yhdessä paikassa. Näin voidaan välttää päällekkäisiä tutkimuksia ja hoitoja.

Kotihoitoon ja palveluasumiseen kriteerit

10.11. 07:54

0 💬

Laihian perusturvalautakunta on hyväksynyt kotihoidon, tuetun palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen kriteerit. Tavoitteena on avun, hoidon tai hoivan tarpeessa olevan henkilön ohjaaminen hänen toimintakykyään ja tarvettaan vastaavaan paikkaan tai sopivan avun piiriin.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria