Ulkona riittää tekemistä kaiken ikäisille. Tämäkin päivä oli epävakainen. Aamusta vähän satoi, mutta hiljalleen ilma muuttui pilvipoutaiseksi.

Huono sää ei hoitolapsia haittaa

17.07. 06:00

0 💬

Tähän saakka jatkunut viileähkö ja sateinen kesä ei pidättele lapsia sisätiloissa. Ulkona keksii paljon enemmän tekemistä.

Vastaanottokeskuksissa odotellaan oleskeluluvan saamista

13.07. 06:00

0 💬

Noin kaksi vuotta sitten Suomeen saapui ennätysmäärä turvapaikanhakijoita. Heidän sijoittamisellaan oli kiire, ja siksi Pohjanmaan Ely-keskus tiedusteli jokaiselta kunnalta näiden mahdollisuuksia perustaa vastaanottokeskus turvapaikanhakijoille ja/tai kiintiöpakolaisille. Laihian kunta perusteli kielteistä vastaustaan muun muassa sopivien tilojen puutteella.

Aikamatkalle 60–70-luvuille

10.07. 06:00

0 💬

Museolle on koottu nyt pääasiassa lainatavaran turvin näyttely, missä tulee esille 60–70-lukujen muotivirtaukset. Värikkyys on yksi silmiinpistävä seikka tuolle ajalle. Se näkyy niin vaatteissa kuin astioissa.

Keskuskoulun A-rakennuksen oppilaat väistötiloihin ensi lukuvuoden alusta

06.07. 06:00

0 💬

Keskuskoulun A-rakennuksessa ei tule olemaan opetusta ensi lukuvuoden alusta lähtien remontin vuoksi. Kaikki luokat ja opettajainhuone siirretään urheilukentän puoleiseen pihaan/parkkialueelle pystytettäviin parakkeihin. Parakkeja tulee yhteensä kolme. Koska ne vievät parkkitilat, ohjataan autot ja muut kulkupelit koulujen alettua viereisen urheilukentän parkkipaikalle.

Tiistainen ukkoskuuro aiheutti tuhoja Laihian Potilassa

05.07. 11:41

0 💬

Pohjanmaan pelastuslaitos sai lähes yhtä aikaa kaksi eri hälytystä samalle alueelle Potilantien varteen. Toinen kosketti asuntovaunupaloa ja toinen antennin kautta omakotitalon sisälle sähköjohtoja pitkin kulkeutuneen salaman tuhoja. Asuntovaunupalosta ilmoitettiin kello 10.45 ja omakotitalon tuhoista 10.41.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria