Uusi Mela-asiamies Heli Ollila on saanut oppia työhönsä myös eläkkeelle siirtyviltä asiamiehiltä. Veikko Koski-Laulaja on toiminut päätoimisesti Kurikan alueella, mutta vuodesta 2014 asti hänelle kuului myös Kyrönmaa. Masse-koira huomasi tilaisuutensa tulleen rapsutuksia ajatellen.

Heli Ollila on uusi Mela-asiamies

02.05. 14:01

0 💬

Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen eli Melan uusi asiamies alueellamme on laihialainen Heli Ollila. Samalla hänen hoidettavakseen tullut asiamiesalue laajeni, kun siihen liitettiin kahden pian eläkkeelle siirtyvän asiamiehen alueet. Ollilan toimintakenttä kattaa nyt Laihian, Isonkyrön, Vähänkyrön (Vaasa), Kurikan, Kauhajoen, Karijoen, Teuvan ja Isojoen kunnat.

Laihian Autokoulu hoitaa luparuljanssin oppilaidensa puolesta

02.05. 07:05

0 💬

Ajokortti ja muut tieliikenteeseen anottavat luvat siirtyivät vuoden alusta poliisilta Trafille. Käytännössä lupa-asiat hoitaa Ajovarma Oy, jonka lähin toimipiste on Vaasassa. Autokouluille on annettu mahdollisuus toimittaa tarvittaessa ajokorttilupahakemukset paikalliseen Ajovarmaan. Näin toimii muun muassa Laihian Autokoulu Oy.

Nuorten lukuhaluja heräteltiin

25.04. 07:01

0 💬

Erityisesti nuortenkirjailijaksi profiloitunut Salla Simukka teki kouluvierailun viime viikolla Laihialle ja Isoonkyröön kuntien kirjastojen kutsumana. Vierailu kuului osana näiden yhteiseen Kirja-Kengu -hankkeeseen, jonka tarkoitus on tehdä kirjavinkkausta ja tuottaa lukemista edistävää toimintaa koululaisille. Hanketta rahoittaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto.

Tyttökolmikon yritys valittiin yleisön suosikiksi

21.04. 07:01

0 💬

Vaasan ammattiopistossa viimeistä vuottaan liiketalouslinjalla opiskelevat Hanna Latvala, Eevi Ranne ja Sara Siipola palasivat Helsingissä järjestetystä tapahtumasta yleisön suosikki -diplomi mukanaan. Heidät valittiin finaaliin paras myyjä -kategoriaan helmikuussa Vaasassa pidetystä semifinaalista.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria