Laihialaissyntyinen Elina Järvi kertoi haaveilleensa nuorena kirjailijan ja psykologian ammateista. Ensimmäinen haave toteutuikin, sillä toimittajan työnsä lisäksi häneltä on ilmestynyt kaksi kirjaa.

Elina Järvi korosti nuorille ongelmista puhumisen tärkeyttä

18.09. 06:00

0 💬

Laihian yhteiskoulun ja lukion entisten oppilaiden alumniyhdistys on jo useana vuotena järjestänyt lukiolla luentoja entisten oppilaiden pitämänä. Tämän lukukauden alkupuolella järjestetyn tilaisuuden toinen luennoitsija oli toimittaja–kirjailija Elina Järvi aiheenaan Uskalla elää. Aihepiiri pohjautui hänen kirjoittamiinsa kahteen kirjaan; Error - Mielen häiriöitä, joka ilmestyi helmikuussa 2016, ja viime elokuussa markkinoille tulleeseen Elämäni ennen kuolemaa -teokseen.

Mettäpelien rento tunnelma on yleisön mieleen

14.09. 06:00

0 💬

Tapahtuma ei aina tarvitse olla taajamassa, jotta sinne saataisiin yleisöä. Tämä on totta ainakin Jokiperän Havissa pidettävien Mettäpelien kohdalla, jonne taas lauantaina tuli satamäärin ihmisiä. Että kaikkien autoille saatiin paikat oli sitä ennen puitava noin kolme hehtaaria viljaa, vaikka se ei puintivalmista vielä ollutkaan.

Luonnosta elämyksiä koko perheelle

07.09. 06:00

0 💬

Valtakunnallisen Luonnon päivän merkeissä Rajavuoressa järjestettiin monipuolinen ulkoilutapahtuma elokuun viimeisenä lauantaina. Monituntinen tapahtuma oli tarkoitettu koko perheelle.

Kyläjuhlissa juurrutaan kotikylään

28.08. 06:00

0 💬

Sunnuntaina 20. elokuuta kokoontuivat jakkulalaiset perinteiseen kylän kesäjuhlaan Vuoruusenmäelle. Jakkulan kyläyhdistyksen järjestämässä iltapäivässä oli tarjoiluista sekä ohjelmasta saapunut nauttimaan kolmisenkymmentä kyläläistä. Arpoja ostettiin, tavattiin tuttuja ja välillä juotiin possumunkki-kahvit. Suolaisen nälän saattoi taltuttaa grillimakkaralla.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria