Ulrika Vest-Berglund Vaasan keskussairaalasta näyttää Kelan esittelypistettä hoitaneelle Rami Korpelalle laboratorioajan varausjärjestelmän. Korpela myönsi, ettei ole vuosiin tarvinnut laboratorion palveluita.

Ikäihmisiä rohkaistiin nettipalveluiden käyttöön

22.09. 06:30

0 💬

Asioinnin siirryttyä enenevässä määrin Internetiin, etenkin monet vanhemman polven ihmiset harmittelevat asiaa. Kaikilla ei edes ole tietokonetta tai jos on, sen käyttö voi tuntua hankalalta. Kirjastossa tartuttiin asiaan ja järjestettiin muutaman tunnin ajan sähköisten palveluiden opastusta. Kirjastosalissa oli 10 eri esittelypistettä.

Havin Mettäpelit yllättää ensikertalaiset

19.09. 07:01

0 💬

Tasan 10 vuotta sitten järjestettiin ensimmäiset Havin Mettäpelit. Tapahtuma oli ensin pienimuotoinen nuotion ympärille keskittynyt musisointi- ja yhdessäolotilaisuus, mutta on kasvanut siitä vuosien saatossa kymmeniä esiintyjiä ja satoja kuuntelijoita kerääväksi juhlaksi.

Seurakunta tarjosi soppaa

15.09. 07:22

0 💬

Laihian seurakunnan työntekijät ja luottamushenkilöt kohtasivat kansalaisia lihasopan äärellä viime maanantaina. Keiton tarjoaminen kuului yhtenä tapahtumana seurakunnan 440-vuotisjuhlien ohjelmaan. Jakelu toteutettiin kahdessa eri paikassa samaan aikaan. Keitot valmisti Laihian Reserviläiset.

Nuukuuden monet puolet

15.08. 07:15

0 💬

Sattumanvaraisesti valituille haastateltaville, Minna Lehtimäki, Jyrki Leppilahti ja Helena Pesonen, nuukuus herättää monenlaisia ajatuksia. Ensin he miettivät omia säästökohteitaan, ja ruoka sai siinä ykkössijan. Sitä vältetään ostamasta liikaa, ja alennustuotteetkin kelpaavat. Ruokapakkausten parasta ennen tai viimeinen käyttöpäivä -merkinnän ylittyminen ei ole heille myöskään syy heittää ruoka saman tien roskiin.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria