Nuukuuden eri puolia pohtivat Helena Pesonen, Minna Lehtimäki ja Jyrki Leppilahti. Istuinalustana Leppilahdella on Perälän koululta Isonkylän koululle tuotu jääkiekkokaukalo eli kierrätys toimii kunnassa.

Nuukuuden monet puolet

15.08. 07:15

0 💬

Sattumanvaraisesti valituille haastateltaville, Minna Lehtimäki, Jyrki Leppilahti ja Helena Pesonen, nuukuus herättää monenlaisia ajatuksia. Ensin he miettivät omia säästökohteitaan, ja ruoka sai siinä ykkössijan. Sitä vältetään ostamasta liikaa, ja alennustuotteetkin kelpaavat. Ruokapakkausten parasta ennen tai viimeinen käyttöpäivä -merkinnän ylittyminen ei ole heille myöskään syy heittää ruoka saman tien roskiin.

Pihajärjestelyihin muutoksia koulukeskuksen alueella

11.08. 07:01

0 💬

Uuden Monnarin alakoulun rakentamisen johdosta on koko koulukeskuksen alueen piha- ja liikennejärjestelyihin tullut muutoksia. Muutokset koskevat niin koululaisten liikkumista kuin iltaisin tapahtuvaa toimintaa esimerkiksi Monitoimitalolla.

Nyt eletään pihasaunojen renessanssia

04.08. 07:23

0 💬

Kunnan rakennuslupahakemuksissa on jo useana vuotena ollut huomattavan paljon lupapyyntöjä pihasaunan rakentamiseen. Vaikka varmaan jokaisella hakijalla on toimiva sisäsauna, niin jokin ulkosaunassa kiehtoo erityisesti. Piileekö viehätys lämmityspuuhissa, mökkifiiliksessä vai luonnonläheisyydessä?AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria