Seppo Lamminaho kertoo yhden vaatimuksen korjaustoimenpiteistä koskevan kivääri- ja pistooliradan maavalleja, joihin on kerääntynyt lyijyä.

Jakkulan ampumaradan ympäristölupaa jauhetaan luparattaissa

23.11. 07:32

0 💬

Yli 30 vuotta sitten perustetulla Jakkulan ampumaradalla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa ympäristölupaa. Lupahakemus on kyllä vireillä, mutta valituksen vuoksi asia on edelleen auki. Luvan hakija on Laihian liikuntatoimi ja luvan antaja Laihian kunnan rakennus- ja ympäristölautakunta. Lausunto asiaan pitää pyytää myös Ely-keskukselta.

Tuolijumppaa Mikintuvan asukkaiden kanssa

19.11. 08:06

0 💬

Keskuskoulun välituntiliikuttajat eli liikkarit sekä joukko tukioppilaita järjestivät marraskuun puolivälissä liikunnanopettaja Riikka Kurunmäen johdolla tuolijumppahetken Mikintuvan asukkaille. Lähtöidea koululaisten ja vanhusten yhteistyöstä on peräisin kunnan perusturvajohdolta. Eri sukupolvia halutaan saattaa yhteisen tekemisen pariin.

Lääkärinajat usein kiven alla Laihialla

12.11. 07:01

0 💬

Lääkärinaikojen saatavuus Laihian terveysasemalla on huonontunut viime vuosina, vaikka lääkärien määrä on pysynyt ennallaan. Tällä hetkellä Laihialla on 4,5 lääkärin virkaa. Vaasan kaupungin ja Vaasa-Laihia yhteistoiminta-alueen johtavan ylilääkärin Markku Sirviön mukaan Laihialla on asukaspohjaan verrattuna hyvä mitoitus terveyskeskuslääkäreissä.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria


23.11 Näköislehteen
23.11 Näköislehteen


19.11. Näköislehteen
19.11. Näköislehteen