Juhlapuheen pitänyt liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikko tuli paikalle Aino-tyttärensä kanssa.

Ystäväpariskunta perusti lastenkodin

26.03. 07:46

0 💬

Sijoituskotia tarvitseville lapsille on tarjolla seitsemän uutta paikkaa, sillä viime viikon maanantaina avattiin Ilmajoen Nopankylässä sijaitseva Käpyrannan lastenkoti. Se on tarkoitettu pääasiassa alle 12-vuotiaille lapsille ja sisarussijoituksiin. Myös yli 12-vuotiaat voivat muuttaa Käpyrantaan nuorempien sisarustensa kanssa.

Harmaa on vallalla sisustuksessa

23.03. 08:05

0 💬

Tradenomiksi aikaisemmin opiskellut Maria-Elina Sanjanen teki haaveestaan totta ja aloitti syksyllä uuteen ammattiin tähtäävät opinnot.

Sopuisan sähäkkää sählyn peluuta

16.03. 08:47

0 💬

Harrastetila Hoppiksen salissa jahdataan sählypalloa, ja kun se saadaan oman mailan eteen ja vielä iskettyä maaliin, kirpoaa joukosta mahtava huuto. Kyse on Laihian Kehitysvammaisten Tuki ry:n toiminnasta, johon viikoittainen sählynpeluu on kuulunut jo puolitoista vuotta. Pelin vetäjänä toimii Pekka Poikus, jonka mielissä ajatus alkoi muhimaan.

Hyvät käytöstavat kunniaan

12.03. 08:11

0 💬

Joidenkin kouluikäisten rumaa kielenkäyttöä ihmetelleet vanhemmat saivat Laihian Kirkonkylän koulun vanhempainyhdistys Kivan puuttumaan asiaan. Tämä kuukausi on nimetty koululla Kivan käytöksen kuukaudeksi, jonka tarkoituksena on kiinnittää oppilaiden huomio omiin käytöstapoihinsa.

Laihia on siirtymässä yhtenäiskoulujärjestelmään

26.02. 08:38

0 💬

Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunnan keväällä 2013 perustama toimikunta on selvittänyt Laihian kouluverkon hallinnollista rakennetta ja mahdollisuutta perustaa yhtenäiskoulu. Sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja Jaakko Pertun mukaan yksi tekijä selvitystyöhön ryhtymisessä on ollut Laihian kunnan strategia 2013–2020, jossa eräs kärkitavoitteista on johtajuuden vahvistaminen.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria