Kuvaamataidon tunnit on pidetty marraskuusta lähtien Vaasa-opiston tekstiilityön tiloissa keskustassa. Tässä on menossa tunti 8C-luokkalaisille.

Opetukseen tarvitaan useita väistötiloja

08.12. 11:58

0 💬

Koulukeskuksen eri rakennuksissa havaitut sisäilmaongelmat ovat aiheuttaneet sen, että väistötiloja on pitänyt etsiä oppilaiden/opettajien vaikean altistumisen vuoksi. Opetusta on parakkikoulun lisäksi muun muassa Kielimaan ja Vaasa-opiston tiloissa.

Influenssaa torjutaan rokotuksilla

05.12. 07:56

0 💬

Laihian terveysaseman aikuisneuvolassa annetaan tämän viikon torstaina viimeisen kerran kausi-influenssarokotuksia. Maksuttomat rokotukset on tarkoitettu kaikille 65 vuotta täyttäneille, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmään kuuluville sekä vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiirille.

Tulevaisuuteen uskova maitotilallinen

01.12. 07:08

0 💬

Laihian vuoden yrittäjäpalkinto annetaan tänä vuonna sekä maatalousalan että yksinyrittäjän edustajalle. Maatalousyrittäjäksi valitun Pasi Viiasen tilalla keskitytään maidontuotantoon. Hän kertoo tehneensä tätä työtä kaikkiaan 19 vuotta, josta 13 vuotta omissa nimissä.

Äidin ja vauvan ikioma hetki

28.11. 07:34

0 💬

Laihian kirjastossa on esillä Imetyshetkiä -valokuvanäyttely. Nimensä mukaisesti joka kuvassa on imetystilanne, mutta paikka ei ole välttämättä sohvan nurkka.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria