Sanna Hölsö, Susanna Korpela ja Sofia Vierula toteavat, että IB-lukiossa tärkeää ei ole ulkoa oppiminen. Omaan ajatteluun kannustava opiskelu kehittää heidän mukaansa päättelykykyä ja argumentointitaitoa.

IB-lukio kannustaa kriittiseen ajatteluun

27.08. 07:44

0 💬

Susanna Korpela, Sofia Vierula ja Sanna Hölsö painavat valkolakin päähänsä huomenna. Kolmikko on kirjoittanut ylioppilaaksi Vasa övningsskolan IB-linjalta.

Sosiaalisen median käyttö on arkipäivää

13.07. 12:04

0 💬

Sosiaalisen median käyttö yhteydenpitovälineenä ystäviin ja tuttaviin on syrjäyttämässä perinteiset muodot. Some-palvelut ja niiden käyttö ovat laajentuneet samassa tahdissa älypuhelinten yleistymisen kanssa. Suosituimpiin palveluihin kuuluvat Facebook, Instagram ja WhatsApp, ainakin alla olevien gallup-vastaajien mukaan.

Käyttövesiputket uusiksi Perälän koululla

09.07. 08:04

0 💬

Perälän koulun sisätilat ovat aikamoisessa myllerryksessä, sillä rakennukseen on uusittu käyttövesiputket ja tehty lattiaremonttia useampaan paikkaan. Remontti valmistunee lopullisesti tämän kuun loppuun mennessä.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria