Eija-Maria Tuomelan takana olevan seurakuntatalon kohtalo on parhaillaan mietinnän alla.

Laihian seurakunnan talous on suhteellisen vakaalla pohjalla

11.09. 08:04

0 💬

Laihian seurakunnan talouspäällikön virkaan siunattiin elokuun viimeisenä sunnuntaina Eija-Maria Tuomela. Hän on hoitanut tehtäviä jo tämän vuoden alusta lähtien, ensin virkaa tekevänä ja maaliskuusta lähtien vakinaisesti. Hän on valmistunut vuonna 2013 hallintotieteiden maisteriksi. Tällä hetkellä Tuomela osallistuu kansanterveystieteen maisteriopintoihin ja suorittaa myös Public Health-maisteriopintoja.

Perunat omasta maasta

04.09. 07:54

0 💬

Yhä harveneva on se joukko, joka kasvattaa itse perunoita ja muita kasviksia. Poolantien varrella asuvat Sisko ja Sauli Tuomela pitävät vielä tätä perinnettä yllä. Perunoiden lisäksi heillä on ainakin sipulia, punajuurta, avomaankurkkua, palsternakkaa ja kurpitsaa kasvamassa.

Äidille vilkutukset kotiportilla

11.08. 08:16

0 💬

Laihian Hulmilla asuva Salla Hänninen on yksi Suomen 60 000 uudesta ekaluokkalaisesta. Hänellä on Hulmin koululla 9 muuta luokkatoveria.

Helle korvensi suunnistajia

31.07. 07:50

0 💬

Tanner tömisi Murhaaston maastossa, kun yhteensä 267 kilpailijaa etsi rasteja Etelä-Pohjanmaan alueen oravapolku- ja kansallisessa keskimatkan suunnistuskilpailuissa. Kilpailun johtaja Jukka Nyystilä oli tyytyväinen lauantaisten kisojen onnistumiseen ja osallistujamäärään.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria