Mikko ja Tapio Lammi myönsivät, että tiedon hankinta pyrolyysi eli kuivatislausmenetelmästä oli aikaa vievää. Siihen kuului muun muassa tutkimustulosten ja analyysien lukemista ja käytännön tutustumista eri pyrolyysilaitteisiin.

Visio muovin tislaamisesta takaisin öljyksi on muuttumassa todeksi

23.10. 07:32

0 💬

Pohjanmaan Hyötyjätekuljetuksen yrittäjät Tapio Lammi ja poikansa Mikko Lammi elävät jännittäviä hetkiä. Reilut 10 vuotta sitten syntynyt idea muovin muuttamisesta takaisin öljyksi on lähellä toteutumistaan. Kyse on pyrolyysimenetelmällä tuotetusta öljystä, jonka raaka-aineena on kierräys- ja erilliskerätty muovi. Suunnitelmat ovat jo hyvin pitkällä.

Oppilaat syövät luokissa koko viikon

09.10. 07:36

0 💬

Perälän koulu täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Varsinaista juhlapäivää vietetään lokakuun 25. päivä, mutta erilaisia tapahtumia on ollut jo keväästä lähtien. Tämä viikko on nimetty Wanhaksi wiikoksi. Sen myötä koulussa palattiin entisaikaan, jolloin ruokailu tapahtuu luokissa. Oppilaiden toivottiin myös pukeutuvan entisajan tyyliin ainakin kahtena ensimmäisenä viikonpäivänä.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria