Leila Snellman (vasemmalla) oli saapunut Laihialla viettämään kesäpäivää yhdessä lastenlastensa Myn, Jennyn ja Fannyn kanssa.

Markkinakauppaa käytiin sateenvarjojen alta

22.06. 11:02

0 💬

LAIHIA Sateinen sää piteli Laihian markkinoita otteessaan sekä perjantaina että lauantaina. Perjantai-iltapäivän taivas antoi markkinaväelle sentään edes muutaman tunnin kulkea kuivin sukin. Leila Snellman oli saapunut Vaasasta lastenlastensa My ja Jenny Snellmanin sekä Fanny Forsmanin kanssa Laihialle viettämään kesäpäivää ja tapaamaan Leilan 97-vuotiasta äitiä.

Suunnitelma Isonkyläntien parantamiseksi esiteltiin

06.06. 07:09

0 💬

Isonkyläntien alustava parannusehdotus linjauksineen sai jo yleistä hyväksyntää asiasta järjestetyssä yleisötilaisuudessa. Tässä ensimmäisessä suunnitelmassa tietä on levennetty, pahimmat mutkat oikaistu ja korkeimpia mäkiä madallettu. Lisäksi on tarkoitus tehdä kevyen liikenteen väylä vt 3:lta niin kutsutulle Piikkikivelle asti. Tällä parannettaisiin erityisesti koululaisten turvallisuutta.

Raksamies painoi valkolakin päähänsä

03.06. 10:10

0 💬

Innostus rakentamiseen oli Ville Ilvesoksalla niin vahva, että hän hakeutui peruskoulun jälkeen ammattiopistoon talonrakennuslinjalle, mutta halusi silti suorittaa myös ylioppilastutkinnon. Sen tähden hän valitsi kaksoistutkinnon.

Tiina ja Jenna-Maria ryhtyivät yrittäjiksi

02.06. 07:43

0 💬

Vasta 14-vuotiaat kaverukset Tiina Ahola ja Jenna-Maria Laulaja halusivat tehdä jotain työtä kesällä omaa rahaa saadakseen. Kunnan kesäpestiinkään kun ei vielä tuon ikäiset pääse, oli keksittävä muu ratkaisu.

Laihian uusi seurakuntatalo tulee entisen paikalle

30.05. 07:01

0 💬

Suunnitelmat uuden seurakuntatalon rakentamiseksi ovat jo pitkällä. Alustavien piirustusten mukaan rakennuksen koko tulee olemaan 900–1000 neliömetriä. Suurin tila on seurakuntasali, jossa voidaan suorittaa kirkollisia toimituksia.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Jos Laihian pitää liittyä pakosta johonkin hallituksen kaavailemaan suurkuntaan, mihin kaupunkiin haluaisit Laihian liittyvän?
Vaasaan
Seinäjokeen
Kurikkaan

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria